Мобилно плаќање во 80+ земји

Дознај повеќе

Како давател на платежни услуги, НТХ ги поврзува давателите на услуги (трговци) со мобилните оператори. Притоа на трговците им овозможуваме користење на техничка платформа за испорака на содржини и сервиси на крајните корисници, како и наплата преку мобилен телефон. Ако сте краен корисник кој има потреба од помош или информации во врска со користењето на услугите на некои од нашите партнери провајдери на содржина, обратете се на нашиот центар за грижа за корисници.

Портфолио

Услугите кои ги нудиме се прикажани по соодветни индустрии. Одберете ја посакуваната индустрија и пронајдете го решението кое ве интересира

Референци

Погледнете некои од компаниите со кои соработуваме

Погледни ги сите референци